Studia podyplomowe

DIETETYKA

Rozpocznij Studia Dietetyka już dziś.
 
 
Zarezerwuj sobie miejsce
 691 100 001 lub online

a dokumenty donieś później
 
Nawet do 80% DOFINANSOWANIA z Urzędu Pracy lub PFRON
Całkowity koszt studiów 3400
Rezerwacja miejsc i promocja czesnego 3200 do 21 02 2020
Czas trwania 2 semestry 
Zakończenie rekrutacji 06 03 2020  (Dołącz jeszcze do tej grupy)
Planowany zjazd i inauguracja 22.03.2020 godz. 11:40
 
Aplikuj teraz
 691 100 001 lub online

a dokumenty donieś później
Oferta Specjalna
dla Kandydatów
Podyplomowe studia kosmetologia pielęgnacyjna i estetyczna + Podologia = 8500 ,-
Zyskujesz 1300 zł i I semestr nauki.
Bonus Specjalny
ważny do 21 02 2020

Przy zapisie Drugi Kierunek 20% taniej

Skorzystaj z okazji

 Zadzwoń lub Zapisz się online

Następne terminy rozpoczęcia Studiów Podyplomowych Dietetyka:
Termin:23.05.2020
Czesne:
3400 zł
Rekrutacja do:15.05.2020

Zajęcia Praktyczne

Na kierunku Dietetyka. Bydgoszcz Jagiellońska 4.
Rekrutacja i Zapisy:

Zajęcia Praktyczne

Na kierunku Dietetyka. Bydgoszcz Jagiellońska 4.

Czas trwania studiów: 2 semestry 

System zajęć: zaoczny (sobota, niedziela), zjazdy co 2-3 tygodnie

Cel studiów:

Celem studiów jest przekazanie zaawansowanej wiedzy i umiejętności z zakresu samodzielnego poradnictwa żywieniowego, pracy w charakterze nauczyciela w zakresie żywienia człowieka i dietetyki, planowaniu i prowadzeniu programów ochrony i promocji zdrowia w zakresie żywienia ludzi zdrowych i chorych.

Zagadnienia programowe:

  • Prawo i ekonomika w ochronie zdrowia
  • Prawo żywnościowe
  • Psychologia i Socjologia w żywieniu człowieka
  • Wstęp do dietetyki
  • Komputerowy system wspomagania w dietetyce
  • Anatomia i fizjologia człowieka
  • Żywienie człowieka
  • Fizjologia żywienia człowieka
  • Poradnictwo dietetyczne i edukacja prozdrowotna
  • Systemy bezpieczeństwa żywności (GHP, GMP, HACCP, BRC, IFS, ISO 22000:2005)
  • Zarządzanie jakością wg ISO 9001-2008
  • Żywność funkcjonalna i specjalnego przeznaczenia
  • Technologia produkcji potraw
  • Logistyka i przechowywanie w obrocie żywnością
  • Zarządzanie higieną żywności i toksykologia
  • Żywienie indywidualne i zbiorowe. Klasyfikacja i charakterystyka diet
  • Dietetyka pediatryczna
  • Żywienie kliniczne w wybranych przewlekłych chorobach metabolicznych
  • Dietoterapia
  • Zarządzanie bezpieczeństwem żywności
  • Systemy zarządzania jakością i ich dokumentacja

Adresaci:

Osoby posiadające wykształcenie wyższe chcące poszerzyć swoje kwalifikację i wiedzę i umiejętności z zakresu dietetyki oraz zarządzania jakością żywienia.

Absolwenci:

Absolwent Studiów Podyplomowych uzyskuje świadectwo ukończenia studiów podyplomowych, potwierdzające uzyskanie określonych w programie efektów kształcenia i wymaganej liczby punktów ECTS.

Wykładowcy

Zajęcia prowadzone są przez Wykładowców akademickich, doświadczonych Praktyków, Ekspertów i Specjalistów z zakresu Dietetyki oraz Zarządzania Jakością Żywienia.

Wymagane dokumenty: 

  • dowód tożsamości - do wglądu
  • formularz zgłoszeniowy do pobrania w Biurze Rekrutacji,
  • dyplom ukończenia studiów (I lub II stopnia), - można dostarczyć w terminie późniejszym
  • potwierdzenie wpłaty 700 zł (na poczet pierwszej raty)

Dodatkowe informacje:

  • Zajęcia odbywają się w salach wyposażonych w sprzęt multimedialny
  • Posiadamy własne profesjonalnie wyposażone pracownie
  • Jeżeli jesteś zarejestrowany w Powiatowym Urzędzie Pracy i chciałbyś zwiększyć swoje szanse na rynku pracy, istnieje możliwość sfinansowania studiów podyplomowych przez Twój PUP.
    Zastrzegamy prawo do zmiany terminu organizacji, inauguracji kierunku i pierwszych zajęć.

ZAJĘCIA ODBYWAJĄ SIĘ W:
WYŻSZEJ SZKOLE NAUK O ZDROWIU
ul. Jagiellońska 4 Bydgoszcz


SANTANDER BANK POLSKA S.A. 95 1090 1072 0000 0001 3443 2359

w tytule przelewu należy podać imię i nazwisko, kurs i miasto kształcenia:
(np. Jan Kowalski/Kosmetologia/Bydgoszcz)

Search